Sponsors

Voor het seizoen 2013 ontvang het Chrissifumi Racing Team sponsoring van:

Papier Recycling Alphen B.V.

It’s all in the name. Papier Recycling Alphen B.V. is een firma in Alphen aan den Rijn dat voorziet in de recycling van papier voor verschillende drukkerijen en andere firma’s met oud papier afval in de regio Alphen aan den Rijn.

Tevens ontvangt het Chrissifumi Racing Team technische ondersteuning van:

Goedhart motoren

Goedhart motoren is een begrip in motorland en behoeft weinig uitleg. Het is de grootste motorzaak in de Benelux en Goedhart biedt naast een ruime keuze uit nieuwe motoren en occasions ook een grote keuze uit motorkleding, onderdelen en een uiterst professionele werkplaats waarbij een team monteurs altijd gereed staan om je direct uit de brand te helpen. Wat ik zelf erg leuk en speciaal aan Goedhart motoren vind is dat ondanks dat de zaak zo groot is je nog steeds een erg persoonlijk gevoel hebt als je binnen komt. Je wordt vriendelijk ontvangen en kan je op je gemakje verlekkeren aan al het moois dat deze zaak te bieden hebt. Bij een bezoek aan Goedhart voel je je als een kind in een snoepwinkel.

JVP Hightech Motorproducts

Vanaf het moment dat ik begon met racen kwam ik bij John binnen voor advies en mooie special parts die hij heeft liggen. John maakt tijd voor een gezellig babbeltje onder het genot van een kopje koffie of hij is even bezig en dan kan je je vergapen aan de mooie spulletjes die hij in zijn zaak heeft liggen. JVP ligt in Waardenburg, langs de Waal, een prachtig motor tour gebied. Mocht je eens in de buurt zijn kan ik je zeker aan raden eens bij John langs te komen.

1G Suspension

Via de nuttige verings clinics die door JVP in samenwerking met 1G supsension worden georganiseerd kwam ik in contact met 1G suspension – Robin Duyzers. Voor het komende seizoen wil ik me in de strijd om de top-5 van de Supercup 600 mengen en Robin is ervan overtuigd dat dit met zijn kennis en K-Tech veringsdelen moet kunnen. Ik ben benieuwd! In ieder geval ben ik vooralsnog snel en vakkundig geholpen en beloven de prestaties van door Robin geholpen rijders veel goeds!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s