Race 2: strijd om koppositie moeten bekopen met een crash

De 2e race van het seizoen is afgelopen zaterdag verreden. Na in de trainingen de nodige tegenslag te verwerken gehad te hebben bleek ik het beste voor de race bewaard te hebben. Na een aantal prachtige inhaal acties lag ik op een 2e plaats maar was ik te gretig om de eerste plaats over te nemen. Ik moest dit helaas bekopen met een valpartij.

Strijd om p1

 

Erg zonde aangezien ik voor een haast zekere eerste podiumplaats kon gaan. Maar hier leren we weer van en over 2 weken is de volgende kans alweer.

De schade aan de motor viel gelukkig mee. Vandaag heb ik met Haico de motor onder handen genomen waarbij alleen een voetsteuntje vernieuwd moest worden en we verder de motor een flinke schoonmaak beurt hebben gegeven.

Haico aan het klussen

 

Er zijn tevens wat kuipdelen beschadigt. Gelukkig heb ik een 2e setje liggen. Als ik de kuipdelen dus niet spoedig genoeg hersteld heb dan plaats ik dit 2e setje voor de volgende race.

Mijn uitgebreide raceverslag zal later deze week volgen. Wel heb ik alvast een raceverslag gemaakt met daarin beelden van mijn crash: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=F2giaJ6zzAA

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s