1e meters zijn gemaakt!

Mijn zintuigen moesten er weer even aan wennen, maar inmiddels weet ik weer hoe de zon en temperaturen van tegen de 20 graden aanvoelen: heerlijk!!!

Zaterdag avond waren we na een voorspoedige reis in Pau aangekomen. Hoewel het zondag morgen droog was trok er nog een klein buitje over het circuit waardoor ik de 1e sessie niet besloot te rijden. Alles werd in stelling gebracht voor een mooie dag en hoewel ik wel wist dat de aanhanger een luifel had, bleek dit een erg praktische en mooie te zijn!Pau

Omdat de baan nog erg nat was besloot ik de regenbanden te plaatsen voor de 2e sessie die half 12 begon. Fijn om weer op de motor te zitten en even rustig in te komen.

Na de lunch begon om half 3 de volgende sessie. Het zonnetje was inmiddels volop gaan schijnen en de thermometer tikte net geen 20 graden aan, heerlijk! Het werd zelfs zo warm dat ik de schaduw kant op ging zoeken.

zon at Pau

Onder een blauwe hemel begon ik met droogweer banden aan deze sessie en het ging heerlijk. De baan had nog wel her en der verraderlijk natte plekjes, dus dat was elke keer weer spannend om daar volgas overheen te gaan. Al met al heb ik deze dag 3 heerlijke sessies kunnen rijden. De nieuwe vering voelde goed aan en ook heb ik mijn nieuwe GoPro camera goed uit kunnen proberen. Gedurende de verschillende sessies heb ik de camera op verschillende plekken op mijn racer gemonteerd. Van elke sessie heb ik een ronde gemonteerd in bijgevoegd filmpje, kijk en geniet: http://www.youtube.com/watch?v=5nv9jS677-A

Advertenties

Een gedachte over “1e meters zijn gemaakt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s