Nieuwe sponsor, nieuwe looks; inpakken en wegwezen!

De auto is ingepakt en de aanhanger is gevuld met de racer en alle toebehoren. Na lang twijfelen door alle slechte weer berichten ziet het er nu toch naar uit dat zondag een mooie dag in Pau (Frankrijk) gaat worden en dus ga ik zodadelijk aan de lange reis naar het zuiden beginnen om op zondag en maandag 2 dagen lekker te kunnen trainen. Gelukkig kan ik eerst nog een stop in Parijs maken om Solene op te pikken.

Daarnaast zijn er nog wat goede berichten. Mijn race activiteiten financier ik volledig zelf. Dat is niet eenvoudig en zal ook niet houdbaar zijn voor de lange termijn, daarom ben ik actief op zoek naar sponsors. Het valt helaas in deze tijd niet mee om bedrijven enthousiast te krijgen voor sponsoring, te meer omdat het een sport is die niet bepaald om de hoek plaats vind met bijna alle races in Assen. Toch heeft niet de minste motorzaak besloten om mij bij te staan waar mogelijk, te weten: Goedhart Motoren uit Bodegraven!

En dan is dan toch het moment daar: de nieuwe livery van mijn machine! Afgelopen jaar reed ik met een overwegend rode kuip met groene tinten. Het rood zou zeker blijven, maar ik wilde wat andere groene tinten erop aanbrengen. Na een deel groen gespoten te hebben was ik nog niet tevreden, ook niet over de kleur groen. Bij de zoektocht naar een goede kleur groen kwam ik er niet uit en besloot ik het roer radicaal om te gooien met een resultaat waar ik zelf heel erg blij mee ben!

IMG_2156

 

IMG_2157IMG_2158

De motor is nog niet af want er moeten nog de nodige stickers opgeplakt worden maar toch ben ik benieuwd naar jullie reactie. Let me know!

Advertenties

2 gedachten over “Nieuwe sponsor, nieuwe looks; inpakken en wegwezen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s