Nieuwe livery

Afgelopen weekend ben ik weer druk in de weer geweest met de racer. Zoals vorige week gemeld en op foto’s zichtbaar had ik mijn kuipen rood en groen gespoten. Over het groen was ik niet helemaal tevreden en daarom heb ik besloten een andere kleur te gaan gebruiken. Tevens heb ik meerdere kuipdelen voorzien van deze kleur. Het is allemaal nogal impulsief gegaan, maar de eerste delen zijn reeds geplaatst en ik denk dat het erg mooi gaat worden. De foto’s worden geplaatst als de hele fiets weer opgebouwd is, ik hou het dus even spannend!

Afgelopen weekend heb ik ook weer de nodige investeringen gedaan. Ik heb besloten om ook komend jaar weer met Pirelli banden te gaan rijden. Deze banden bieden de beste prijs/ kwaliteits verhouding. Ik heb 1 setje harde banden (SC2) en een setje zachte banden (SC1) aangeschaft. Over de Pirelli regenband was ik niet erg tevreden. Bridgestone levert banden die een betere grip schijnen te hebben en ook nog eens bijna 100 euro (voor een set) goedkoper zijn! De moeite van het proberen waard dus. Banden

 

Het zal niet geheel onopgemerkt gebleven zijn, maar het weer is momenteel niet zo best. En dat is niet alleen in Nederland zo, maar ook in oa Frankrijk. Met Pasen heb ik daar dus 2 trainingsdagen geboekt maar de verwachtingen vooralsnog zijn regen, regen en nog eens regen. Aangezien het een flink stuk rijden is, met bijbehorende kosten, weet ik nog niet zeker of ik ga. Het checken van de weersvoorspelling is inmiddels een dagelijkse bezigheid en ik hoop spoedig de knoop door te hakken. Mocht ik niet gaan, dan hoef ik slechts een paar dagen te wachten voor ik wel mag.

Verder nog een leuk wetenswaardigheidje. Van Solène heb ik een mooie GoPro camera gekregen voor mijn verjaardag. Deze camera zal op mijn motor gemonteerd worden zodat ik regelmatig mooie online beelden op mijn website kan zetten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s